Česká kuchyně za dob nedostatku, Čeněk Zíbrt
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživo ...
Doprava zdarma
nad 999 Kč
Expresní doručení
do 24 hodin po ČR
Bezpečné balení
v knižních obálkách
Přes 3500 knih
ihned skladem
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Publikace, jejíž první vydání vyšlo v roce 1917, je zaměřena na netypické zdroje obživy, ke kterým se z větší či menší míry muselo uchylovat obyvatelstvo v českých zemích v dobách nedostatku. Autor - renomovaný kulturní historik - se zaměřil na období roku 1817, kdy téměř v celé Evropě, v důsledku tíživých hospodářských podmínek, způsobených předešlými roky neúrody, zavládl hlad.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, nápoje |
---|---|
Autor: | Čeněk Zíbrt |
Edice: | Sporáček |
Nakladatelství: | Dauphin |
Počet stran: | 211 |
Datum vydání: | 23.07.2021 |
Vazba: | brožovaná |
Rozměr: | 118 x 199 x 36 mm |
Jazyk: | čeština |
EAN: | 9788076452176 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář