Česká kuchyně za dob nedostatku, Čeněk Zíbrt

Neohodnoceno
Značka: Dauphin
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživo ...
Dostupnost Skladem (1 ks)
Možnosti doručení
268 Kč –22 % 209 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku, Čeněk Zíbrt
Neohodnoceno
Značka: Dauphin
Česká kuchyně za dob nedostatku, Čeněk Zíbrt
268 Kč –22 %
Dobrava zdarma
Doprava zdarma
nad 999 Kč
Expresní doručení
Expresní doručení
do 24 hodin po ČR
Bezpečné balení
Bezpečné balení
v knižních obálkách
Přes 3500 knih
Přes 3500 knih
ihned skladem
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.

Publikace, jejíž první vydání vyšlo v roce 1917, je zaměřena na netypické zdroje obživy, ke kterým se z větší či menší míry muselo uchylovat obyvatelstvo v českých zemích v dobách nedostatku. Autor - renomovaný kulturní historik - se zaměřil na období roku 1817, kdy téměř v celé Evropě, v důsledku tíživých hospodářských podmínek, způsobených předešlými roky neúrody, zavládl hlad.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky, nápoje
Autor: Čeněk Zíbrt
Edice: Sporáček
Nakladatelství: Dauphin
Počet stran: 211
Datum vydání: 23.07.2021
Vazba: brožovaná
Rozměr: 118 x 199 x 36 mm
Jazyk: čeština
EAN: 9788076452176

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: